Fertőtlenítés

A különböző területek szennyezettségi szintje eltérő lehet, ezért a napi takarítási feladatok részét kell képezze a megfelelő fertőtlenítés. A fertőtlenítést lehetőség szerint az elérhető legtisztább felületen kell végrehajtani annak érdekében, hogy az eredményessége kiváló legyen. Cégünk a SARS-COV-2 T-T PROTOKOLL rendszerét alkalmazva végzi tevékenységét annak érdekében, hogy a szolgáltatásaink a legmagasabb minőséget képviseljék.

A napi karbantartó- és nagytakarítás mellett megrendelhető fertőtlenítési szolgáltatásunk fertőtlenítés Ózonnal.

Fertőtlenítés (dezinfekció)
Minden olyan kémiai és/vagy fizikai eljárás, amely, egy adott térben vagy felületetem jelen lévő korokozók elpusztítására, számuk drasztikus csökkenésére vagy inaktiválásukra irányul és azt eredményesen megvalósítja.

Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, ami 600-szor hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azokat. Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni. Ózongenerátor működtetésekor a szennyező anyagok ózonnal való találkozása során oxidációs reakciók lépnek fel, amely során a káros részecskék (vírusok, baktériumok, szagmolekulák) elpusztulnak, míg az ózon molekula oxigénné alakul át. Így a folyamat végén nem marad más, mint a tiszta, oxigéndús levegő.

Gyors és hatékony fertőtlenítés

Nem csak járvány időszakban, hanem a megelőzés érdekében is kiemelt szerepet kap a felületfertőtlenítés megfelelő és hatékony alkalmazásában

Sokoldalú felhasználás

Felhasználási lehetőségét tekintve alkalmas családi házak fertőtlenítésére és professzionális szintű fertőtlenítési munkálatok elvégzésére is az egészségügyi, kórházi felhasználástól, a mezőgazdaságon keresztül egészen a vállalati és ipari alkalmazásokig.

Fertőtlenítést vállalunk:
– irodaházak,
– szállodák,
– ipari területek,
– szórakoztató helyek,
– éttermek,
– egészségügyi területek,
– sportlétesítmények,
– iskolák,
– óvodák,
– önkormányzatok,
– nyugdíjas otthonok
– családi házak…