HACCP
Minden élelmiszerrel foglalkozó vállalkozástól kéri a Járási Élelmiszerlánc-biztonsági hatóság az Ön tevékenységére és az adott körülményekre, a kialakított technológiára vonatkozó HACCP dokumentációt.
A kézikönyvet csak szakirányú végzettséggel rendelkező személy készíthet. Ilyen szakirányú végzettség például a HACCP rendszergazda vagy a HACCP auditor.
Üzletek, üzemek, vendéglátóhelyek indításakor engedélyezési alap dokumentum a HACCP.
A HACCP dokumentáció tartalmazza az Ön tevékenységére vonatkozó technológiai leírást.
A HACCP szabályzat tartalmazza az adott kialakításra vonatkozó anyagmozgatási és technológiai rajzot.
A HACCP kialakítása során elkészítjük az egység takarítási tervét, amit kérnek Öntől a hatósági bejáráskor.
A HACCP tanácsadás során átbeszéljük az adott termékkörre, technológiára, tevékenységre vonatkozó összes szabályt, így Ön tájékozott lesz a hatósági ellenőrzéskor.
Önellenőrzési terv készítése (2018.01.01-től kötelező új rendelet)
Kötelező oktatások, jegyzőkönyvek kiadása, minősítő tesztek
Gyártmánylapok, anyahányad nyilvántartás