Szolgáltatások

KOCKÁZATÉRTÉKELÉS

A kockázatértékelés dokumentációt a Munkavédelmi szerv illetve a Kémiai anyagokra vonatkozó változatát az ÁNTSZ kéri bemutatásra.
A közhiedelemmel ellentétben már 1 fő alkalmazottól minden cégre vonatkozik függetlenül az árbevételtől és a társasági formától. Csak munkavédelmi szakember készítheti el.
Cégünk mindenben segít akár 24 órán belül külön felár nélkül!

TŰZVÉDELMI SZABÁLYZAT

Olyan cégeknél ahol több mint 5 munkavállaló dolgozik a munkahelyen vagy ha olyan helyiséget is üzemeltetnek ami 50 személy befogadására alkalmas illetve kereskedelmi szálláshelyeken az 1996.évi XXXI törvény 19. § (1) értelmében tűzvédelmi szabályzatot kell készíteniük.
Tűzvédelmi szabályzatot csak megfelelő tűzvédelmi végzettséggel rendelkező személy készíthet.

MUNKA ÉS TŰZVÉDELMI OKTATÁSI TEMATIKA ÖSSZEÁLLÍTÁSA ÉS AZ OKTATÁS MEGTARTÁSA

Ha azt szeretné, hogy munkatársai ne egy sablonos, unalmas és felesleges egy órát üljenek végig, aminek semmi értelme nincsen akkor ne habozzon!
Rendelje meg oktatási szolgáltatásainkat! Oktatásainkat minden esetben a cégre kialakított oktatási tematika alapján tartjuk.

KOMPLEX MUNKA ÉS TŰZVÉDELMI ÁLLANDÓ MEGBÍZÁS HAVONTA VAGY NEGYEDÉVENTE

Ha ön olyan vállalkozást üzemeltet ahol 10 főnél többen dolgoznak és nem szeretne a sokszor átláthatatlan munka és tűzvédelmi törvények, előírások sűrűjébe beleugrani akkor válassza mikró és kisvállalkozásokra kifejlesztett állandó megbízási szerződéseink egyikét!
Egyedi ajánlatunkért telefonáljon most!

MUNKA ÉS TŰZVÉDELMI SZEMPONTÚ HELYSZÍNI BEJÁRÁS + JEGYZŐKÖNYVEZÉS

Munka és tűzvédelmi szakemberünk cége telephelyén tart egy komplett munka és tűzvédelmi szempontú bejárást ahol a szakhatóságok szempontrendszere alapján feltárja az esetleges hiányosságokat. Ezeket a hiányosságokat rendezett formában, megoldási javaslatokkal jegyzőkönyvezzük belső használatra. Igény esetén a hiányosságok teljes mértékű felszámolására és a kötelező dokumentációk elkészítésére árajánlatot adunk. Ezen szolgáltatásunk teljes mértékű igénybevételével ön nyugodtan hátradőlhet és biztonságban érezheti magát egy esetleges szakhatósági ellenőrzés során.